Умното Магаре

Умното Магаре
Иванчо Митревски – Мајсторот

Приказна од старата чаршија за калфите шегаџии, кои ја научиле лекцијата колку е погрешно потсмевањето со другите луѓе.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Comments

  • Petrunela Mitreva
    18 мај, 2020

    Me raznezivte…Drago mi e sto mojot tatko ostavi traen beleg vo Makedonskata literatura…

    reply

Post a Comment