Колку се пет и пет?

Колку се пет и пет?

Приказна од темната шума за тешките математички дилеми, раскажана низ забавни стихови за да ве поттикне да ги размрдате умните глави и научите безгрешно да собирате.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment