Господин Црвко, госпоѓа Црвица и нивните румени црвчиња три

Господин Црвко, госпоѓа Црвица и нивните румени црвчиња три

Песна која ќе ви раскаже една цела приказна за семејството Црвковци, која ќе ве насмее и воедно ќе ви докаже дека тајната за здраво и брзо растење е во јадење румени јаболка, престој во зелена природа и дишење чист воздух.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment