FYTYRA ME BLOZË

FYTYRA ME BLOZË

Fillon ora e mësimit dhe mësuesja shkon nga banga në bangë dhe sheh një fëmijë me fytyrë të ndyrë, kështu që i thotë se nuk e ka larë fytyrën. Ai ia kthen e ka larë, por mësuesja ia bën me dije që ka blozë në fytyrë. Nxënësit i kujtohet si është bërë me blozë dhe i thotë mësueses se rrugës për në shkollë, një farkëtar e ka ledhatuar. Pasi mësuesja e pyet atë se pse e lejoi farkëtarin t’ia ndotë fytyrën, nga përgjigjja e marrë të gjithë qeshin dhe mësuesja do t’i ledhatojë të gjithë.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment