Тест за Теа

Тест за Теа
Александар Кујунџиски

Виктор ја учи сестричката Теа за космонаутика и астрономија. На Теа тешко и е да запомни. Слушнете ја приказната и откријте како се сетил Виктор да ја научи Теа и да ја натера сѐ да запомни.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment