Зимска слика

Зимска слика

Слушнете ја песната и видете ја сликата за зимската прекрасна белина.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment