Песна за стрипче

Песна за стрипче

Детската фантазија ги создава најубавите, најсмешните и најнеобичните игри, кои совршено можат да се преточат во стрипче или пак во цртано филмче. Оваа песна ни раскажува за една таква игра на малата Катерина.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment