Ги учи да бројат

Ги учи да бројат

Една од песните за помалите и нивните мили кукли, кои се за нив исто како деца, па често пати низ игра ги учат да бројат.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment