Ели цреши дели

Ели цреши дели

Песна за нешто многу важно, како најмалите да научат да делат…дури и кога станува збор за најслатките цреши.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment