NË SHTATOR

NË SHTATOR

Vargje për fëmijët që shkojnë në shkollë për herë të parë. Një ditë e lumtur për nxënësit e klasës së parë dhe prindërit e tyre.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment