ÇATITË

ÇATITË

Një lojë e fëmijëve dhe një tufë zogjsh në fluturim. Dita me diell, loja e fëmijëve dhe fluturimi i zogjve ndërpriten nga stuhia e papritur verore.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment