BISEDA NË ARË

BISEDA NË ARË

Një farë e vockël i drejtohet Diellit dhe i kërkon të afrohet për t’i thënë diçka. Dielli ngadalë afrohet e fara qortohet me të duke i thënë që edhe ajo do të jetë e madhe dhe të bëjë punë të mëdha, si ai. Kur Dielli do të afrohet mjaftueshëm për ta ngrohur tokën, aj menjëherë hyn në dhe. Mandej ngadalë do të mbijë duke u drejtuar nga Dielli.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment